Меню Затваряне

СУПТО с безплатен касов апарат

Безплатен касов апарат

Ние от фирма Фоксисофт ООД предлагаме на нашите клиенти СУПТО с БЕЗПЛАТЕН КАСОВ АПАРАТ.

Вземи своя безплатен касов апарат сега! Крайните срокове за подмяна на фискалните устройства и управляващия ги софтуер наближават. Не чакайте последния момент за тази процедура.

Цена на офертата за пакет Старт с касов апарат : 18 месеца по 14.90 лв и касов апарат с цена 175.00лв

Цена в периода на промоцията за пакет старт с касов апарат : 268.20 лв

Вие спестявате : 363.00 лв

Цената се заплаща еднократно !!!

Цена на офертата за пакет Про с касов апарат : 12 месеца по 29.90 лв и касов апарат с цена 175.00 лв

Цена в периода на промоцията за пакет старт с касов апарат : 310.80 лв

Вие спестявате : 391.00 лв

Цената се заплаща еднократно !!!

За да се запознаете в детайли със софтуерния продукт моля разгледайте официалния сайт : https://icash.bg

Условията на промоцията са:

При закупуване на пакет Старт за 18 месеца ( пакета е подходящ за търговски обекти за хранителни и нехранителни стоки и включва едно работно място с един касов апарат. Всеки следващ се доплаща т.е. не е включен в цената ) клиента получава безплатно касов апарат.

При закупуване на пакет Про за 12 месеца ( пакета е подходящ за ресторанти и заведения за бързооборотни стоки и включва едно работно място с един касов апарат. Всеки следващ се доплаща т.е. не е включен в цената ) клиента получава безплатно касов апарат.

СУПТО с безплатен касов апарат. В промоцията са включени само следните модели: Compact S, Compact М, ZIT B20 и ZIT B30. Всеки един касов апарат е с гаранционен договор за сервизно обслужване за една година, програмиране, фискализация, регистрация в НАП, абонамент за сим карта за 12 месеца( за които процедури трябва да се свържете с наш представител).

Промоцията е валидна до 31.07.2019 г.

Моля последвайте линка към нашия онлайн магазин, като задължително упоменете модела на касовия апарат , който желаете и пакета , който искате да закупите. Наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите.

С закупуването на продукта Вие ще получите достъп до софтуер, който отговаря на новите изисквания на Наредба Н-18 и касов апарат сертифициран по тази наредба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *